You are here

March 2009

Uitslagen en uitnodigingen

"

Wedstrijd

Dommelbaarzen maken Vught schoon

"
In het kader van de ""Dag van de zwerfvuil-schoonmaak-actie"" hebben in Vught diverse verenigingen op zaterdagochtend 21 maart 2009 een bijdrage geleverd om de openbare ruimte weer schoon te krijgen. Ook de Dommelbaarzen hebben hier aan meegedaan. Nadat de vuilroute was afgewerkt (De Dommelbaarzen kregen dit jaar de omgeving van Maurick toegewezen), kon worden aangevallen op de hotdogs die bij de brandweerverzamelpost voor iedereen beschikbaar werden gesteld. Op onderstaande foto zijn de Dommelbaarzen die hebben meegeholpen op de foto gezet.
"

Adresgegevens

"

Wij zijn te bereiken via

Postbus 2154
5260 CD Vught

 

Viering jubileum en programma op 28 maart

"

Het programma ziet er als volgt uit:

14:15 - 16:00 Water Fun Parcours voor 6-12 jarigen.

Wedstrijden 2009-2010

"

Ook in het zwemseizoen 2009 - 2010 zullen er weer recreatieve wedstrijden zijn. Natuurlijk kun je je weer inschrijven via je trainer of download het inschrijfformulier en lever voor 1 oktober dit bij de trainer(s) of rechtstreeks bij de organisatie: C. Krielaart, Mastdammenhoeve 18, 5262 NA Vught of mailto:c.krielaart@kpnplanet.nl

 

Wedstrijden

"

Gedurende het jaar wordt door de vereniging deelgenomen aan een aantal wedstrijden in de directe omgeving, speciaal bedoeld voor zwemmers zonder een startnummer. Je zwemt dan tegen kinderen van je eigen leeftijd en niveau uit een andere zwemvereniging. De wedstrijden zijn steeds op zondag.

Wedstrijden 2010-2011

"

Gedurende het jaar wordt door de vereniging deelgenomen aan een aantal wedstrijden in de directe omgeving, speciaal bedoeld voor zwemmers zonder een startnummer. Je zwemt dan tegen deelnemers van je eigen leeftijd en niveau uit een andere zwemvereniging. De wedstrijden zijn steeds op zondag.

Eisen snorkeldiploma 3

Met zwemvliezen:

  • Te water gaan met een kopsprong, aansluitend 25 meter dolfijnbeenslag zwemmen op de linkerzij en 25 meter op de rechterzij.
  • Starten in het water, 50 meter borstcrawl, tijdens de laatste 10 meter in 1 duik 3 voorwerpen in minimaal 2 verschillende kleuren ophalen van de bodem (minimaal 2 meter diep).

Met snorkeluitrusting:

Eisen snorkeldiploma 2

 

Met zwemvliezen:

  • Te water gaan met een schredesprong, aansluitend 25 meter rugcrawl en 25 meter beenslag op de rechter- of linkerzij.
  • Starten in het water, na 12 meter zwemmen in 1 duik 3 voorwerpen in minimaal 2 verschillende kleuren ophalen van de bodem (minimaal 2 meter diep).

Met snorkeluitrusting:

Pages