You are here

May 2009

inschrijven voor ABC

Zou u graag uw kind bij De Dommelbaarzen zwemles willen laten geven, dan kunt u gebruik maken van het onderstaande inschrijfformulier. Lees aub de voorwaarden bij dit formulier. Heeft uw kind al een A of B diploma, maar wil zij verdere diploma's halen bij de Dommelbaarzen, dan kunt u ook gebruik maken van dit formulier.

ABC gehaald, wat dan?

Als uw kind het zwem-ABC heeft voltooid en u merkt dat het kind veel plezier heeft in het zwemmen, waarom zou je dan stoppen met zwemmen?

 

De Dommelbaarzen biedt na het behalen van het C-diploma twee mogelijkheden om door te gaan met het zwemmen, namelijk het recreatief zwemmen en het wedstrijdzwemmen. In beide gevallen hoeft er niet meteen na het behalen van het diploma een keuze te worden gemaakt, maar kan uw kind een aantal lessen meedoen, waarna het een keuze kan maken.

Tarieven zwemles ABC

 

Lesgeld vanaf 1 april 2014

Bedrag per maand

Geschatte duur

A0

(1x30 min/wk)

19 euro

ca. 3,5 maanden

A1 t/m A4

(2x30 min/wk)

38 euro

ca. 3,5 maanden

B diploma

Het B-diploma is het logische vervolg op het A-diploma. Het duurt meestal 1 periode om het B-diploma te behalen. De zwemles vindt 1 x per week plaats (zaterdag).

A diploma

Wanneer een kind de leeftijd 4,5 jaar heeft bereikt, kan het binnen onze vereniging starten met de zwemles. Het eerste diploma dat behaald kan worden, is het diploma A. Omdat dit diploma het eerste diploma is, dat eindigt met een kind dat al echt kan zwemmen, is dit traject langer dan dat van het B- of C-diploma. Na elke periode ontvangen de kinderen wel een certificaat (zoals hieronder beschreven) of het A-diploma, zodat U als ouder ook kan zien wat het kind al beheerst.

ABC Algemeen

Zwemles vanaf 4,5 jaar

Wanneer een kind de leeftijd van 4,5 jaar heeft bereikt, is het in de regel zowel motorisch als mentaal klaar om te gaan beginnen met het zwemmen. De eerste stap is het volgen van zwemonderwijs voor de diploma's A, B en C. Vanaf 4,5 jaar heeft het de concentratie om deze nieuwe vaardigheden aan te leren en een goede basis te leggen voor het hele verdere zwemleven.

Wie A zegt moet ook B en C zeggen

Reglement IJzeren Man prestatietocht

Reglement

De organisator: het bestuur van VZ&PV De Dommelbaarzen

Het organisatiecommittee: jubileum commissie 40 jaar Dommelbaarzen, benoemd door de organisator

De zwemtochtcoördinator: De persoon die door de organisatie is belast met de start, het verloop en de finish van de zwemtocht

Inschrijfformulieren IJzeren Man Prestatietocht

"

Op deze plaats kunt u binnenkort de inschrijfformulieren voor de IJzeren Man prestatietocht vinden. Komt u snel terug om u in te schrijven?
 
De jubileumcomissie

"

OW Leeftijdscategorieen 2011

"

 

Dames en meisjes

leeftijdscategorie

geboren in

max. afstand per dag

starts per dag

Pages