You are here

April 2010

Ted Reniers passeert de magische grens van 1 minuut op de 100m vrije slag

"

Tijdens de 2e dag van de clubkampioenschappen op 25 april jl. heeft Ted Reniers voor de eerste keer de minuutgrens gepasseerd op de 100m vrije slag. Ted had voor de 4 banen 59,51 nodig.
 

Ylva Hendriks voor de derde keer clubkampioene, Joris te Booy clubkampioen bij de heren

"

 

Op zondag 25 april werd de tweede dag van de jaarlijkse clubkampioenschappen gehouden. Op deze dag konden slechts wedstrijdzwemmers deelnemen. De afstanden die werden afgelegd, waren de 100m vrije slag, 100m vlinderslag, 100m schoolslag en de 4x50m wisselslag estafette.  

Dommelbaarzen behalen twee gouden en één zilveren medaille bij het Brabantse Lange Afstand Kampioenschap.

"

Op zondag 28 maart is in Breda het jaarlijkse Brabantse Lange Afstand Kampioenschap gehouden. Om aan dit kampioenschap te mogen deelnemen dienen de zwemmers voorafgaand aan het kampioenschap een Brabants limiet te hebben gezwommen. Vanuit de Dommelbaarzen kon er een klein groepje zwemmers worden afgevaardigd. De herenclub bestond uit Wietse Beerens, de broertjes Loek en Teun van Houtert en Ramon Pleijers. Voor alle vier stond er een 400 m' op het programma. Ramon kon deze afstand vrij afleggen, de anderen moesten het in een wisselslag doen.