You are here

May 2010

Vele Zwem- en Balvaardigheidsdiploma's bij Recreatief

"

 

Het is altijd weer leuk om te zien hoe iedereen vooruit gegaan is in de afgelopen periode, met een diploma als tastbaar bewijs.

De middag startte met op baan 1 en 2 Zwemvaardigheid 1 en op baan 4 en 5 Zwemvaardigheid 3. Er was niemand voor Zwemvaardigheid 2, dus de speaker hoefde bij de uitleg aan de ouders maar twee sets diploma eisen in de gaten te houden.

Twee gouden, acht zilveren en zes bronzen medailles tijdens BZK 2010

"

Na het eerste succesvol verlopen weekend (lees verslag van eerst weekend) stond de medailleteller op 2 gouden, 4 zilveren en 2 bronzen medailles. Tijdens het afgelopen weekend (29 en 30 mei) kwamen daar nog eens 4 zilveren en 4 bronzen medailles bij. Bovendien werden opnieuw clubrecords aangescherpt.

Filmmateriaal Brabantse Kampioenschap 2010, 1e weekend

"

Tijdens het eerste weekend van de Brabantse Zomerkampioenschap 2010 is door het Dommelbaarzen filmteam weer een groot aantal opnames gemaakt. Van dit weekend is ook een kort verslag gemaakt.

De opgenomen films:

De balans na het eerste weekend Brabantse zomerkampioenschappen 2010.

De balans na het eerste weekend Brabantse zomerkampioenschappen 2010.

Wietse Beerens zwemt Nederlands record tijdens de ONMK te Eindhoven

"

 

In het weekend van Moederdag op 7 tot en met 9 mei 2010 werden in Eindhoven de Nederlandse Master Kampioenschappen gehouden (lange baan). Vijf van onze actieve masters trokken in dit weekend naar het Pieter van den Hoogenband zwemstadion. Het beloofde een geweldig weekend te worden. Vrijdag had Ronald de sfeer al eens mogen proeven door als tijdwaarnemer op te treden. Zaterdag nam hij samen met Jelle deel aan verschillende nummers. Op zondag voegde Wietse, Juliska en Anick zich hierbij.

De clubrecords zijn terug!

"


Benieuwd met welke tijd Annemarie Verstappen in 1984 op de Olympische spelen te Los Angeles brons behaalde op de 100m en 200m vrije slag, uitkomend voor de Dommelbaarzen? en benieuwd met welke tijden zwemmers als Arthur de Rouw, Annemarie Verstappen, Edwin Vissers, Marc van Bladel, Cor Faber, Fred Vollebergh, Edwin Dons, Arne-Willem Kroonen, Jelle Beerens, Pieter Emile Dijkstra, Wietse Beerens, Louis Dijkstra en Nienke Beerens de Dommelbaarzen in het verleden op de kaart hebben gezet met hun talloze Brabantse- en/of Nederlandse Records?

Clubrecords estafette

"

 

Clubrecords estafette

Heren:

 

Clubrecords wisselslag

"

Clubrecords Wisselslag

Heren:

 

Clubrecords vlinderslag

"

Clubrecords vlinderslag

 

Pages