You are here

August 2010

nieuwe tussenstand brabantbekers

"

Vind hieronder een nieuw berekende tussenstand van de brabantbekers na Oosterhout.

http://www.knzbkringbrabant.nl/download/Braall10.xls

 

 

"

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur.

"

Nog 1 week en we gaan weer binnen trainen. De eerste training is op 06 september op de gewone tijd. De trainingstijden zijn niet gewijzigd.

Afgelopen seizoen hebben we het als ploeg heel erg goed gedaan.
Dit schept wel verwachtingen voor het komend seizoen.

Afgelopen seizoen hebben we het als ploeg heel erg goed gedaan.
Dit schept wel verwachtingen voor het komend seizoen.

Tussenstanden Brabantbekers en startlijst Oosterhout

"

Met nog twee wedstrijden te gaan, staan dan eindelijk de tussenstanden voor de brabantbeker online. Je vindt ze via onderstaande link:

http://www.knzbkringbrabant.nl/download/Braall10.xls

De startlijst van Oosterhout is inmiddels ook online en vind je via onderstaande link:

http://noww.nl/files/20100826_0113_startlijst.pdf

"

Drie medailles bij NK openwater te Stadskanaal

"

Afgelopen weekend stond het Nederlands kampioenschap openwaterzwemmen op het programma. De dommelbaarzen behaalden in totaal tweemaal zilver en eenmaal brons en eindigde in het verenigingsklassement als zevende.

Wietse behaalde een zilveren plek op de masters vrije slag 20+. Jelle behaalde een zilveren plaats op de schoolslag masters 20+ en een bronzen plaats op de schoolslag senioren.

Drie ONK medailles in STadskanaal

"

Afgelopen weekend vonden de Nederlandse openwaterkampioenschappen plaats te Stadskanaal. Voor de Dommelbaarzen verschenen Jelle en Wietse aan de start. Wietse veroverde op de vrije slag masters 20+ een zilveren plaats. Jelle veroverde een zilveren plaats op de schoolslag masters 20+ en een bronzen medaille op de schoolslag senioren.

Anick zwom geen ONK maar gewoon de normale master afstanden. Op zowel de borstcrawl als de schoolslag zette zij goede tijden neer, die zeker mee gaan tellen voor haar klassement.

Jelle Beerens zwemt het IJsselmeer over!

"

Op 14 augustus heeft Jelle als eerste dommelbaars het aangedurfd het IJsselmeer over te steken. Dit lukte hem uiteindelijk in 5 uur, 6 minuten en 40 seconden en leverde hem een 7e plaats op bij dit Nederlands kampioenschap marathonzwemmen.

Voor Jelle zelf was het een onvergetelijk moment en daarom besloot hij maar meteen het hele verhaal op papier te zetten. Een videoimpressie van de race vind je hier:

Artikel open water zwemmen

Dit is een van de redenen dat wij als wedstrijdgroep van De Dommelbaarzen afspraken hebben gemaakt omtrent het zwemmen in de ijzeren man.  

Jelle Beerens neemt deel aan de 41e Open Nederlandse Kampioenschap Marathon zwemwedstrijd

"
Op 14 augustus 2010 is het zover. Als de weergoden meewerken, zal de Open Nederlandse Kampioenschap Marathon Stavoren - Medemblik worden gezwommen. De afstand van deze IJsselmeer oversteek bedraagt 22 km.