You are here

November 2010

Ramon Pleijers op de schouders na zilveren plak Brabantse Sprintkampioenschappen

"

Afgelopen weekend (20 en 21 november '10) stond voor de wedstrijdgroep in het teken van de Brabantse Sprintkampioenschappen te Oss. De Dommelbaarzen verschenen met een ruime ploeg.

De Lichtstraat wint Daihatsu Van Gemert-Moonen Schoolzwemtoernooi 2010/2011

"

In het afgelopen weekend organiseerde Zwemvereniging De Dommelbaarzen de 30e editie van het Daihatsu Van Gemert-Moonen Schoolzwemtoernooi. Ook dit jaar was het weer gezellig druk in het zwembad van Laco Sportcentrum Ouwerkerk. Op zaterdag werd het toernooi geopend door wethouder Van de Wiel en kwamen de kinderen van groep 3, 4 en 5 aan de start. De wethouder was zo enthousiast, dat hij de hele wedstrijd bleef kijken en de medailles uitreikte.

 

programma gereed

"

Met trots presenteert 'de Dommelbaarzen' het programma voor de eerste Toyota Jos van Boxtel IJzeren Man Zwemrace.

 

Het gehele programma is hier te downloaden.

"

Sponsor voor Brabantbeker gecontracteerd

Het is de Dommelbaarzen gelukt. Er is een sponsor gevonden voor de Brabantbeker, de prestatiecups waarom in het openwatercircuit wordt gestreden door de Brabantse zwemmers. Deze onderneming was met name gecharmeerd van het initiatief van de Dommelbaarzen om de uitreiking van de bekers te koppelen aan de wedstrijd die zij organiseert op 11 september 2011 in de IJzeren Man te Vught.

Het was G E W E L D I G

"

We kijken terug op een heerlijk verlopen en zeer succesvolle eerste Toyota Jos van Boxtel IJzeren Man Zwemrace. We hopen dat jij het ook zo hebt beleefd. Klik op de links hiernaast voor het ophalen van herinneringen. En wij zouden het fantastisch vinden als jij er volgend jaar ook weer bij wilt zijn. Houd daarom deze site in de gaten voor meer informatie. En als je nu al vragen hebt: vul het contactformulier in.

 

Tot ziens aan het strand van de IJzeren Man!

 

het organiserend comité:

Jelle Beerens

aankondiging schoolzwemtoernooi op vtv1 en Klaverblad

"

Aankomend weekend (6 en 7 november) vindt het jaarlijkse schoolzwemtoernooi weer plaats. Op VTV1 is dit evenement al aangekondigd. Ook het klaverblad besteedt aandacht aan dit evenement. Voor het gemak hebben we de artikelen ook hier geplaatst.

 

VTV 1: