You are here

January 2011

Coopertest 2011

 

Uitslagen Coopertest

Afgelopen zaterdag zwommen de zwemmers van de tweede en de derde groep van de recreatieve afdeling weer de Coopertest. De Coopertest wordt gezwommen over twaalf minuten. Eén minuut voor tijd krijgen de zwemmers het sein van de laatste minuut. Na het laatste fluitsignaal mogen de zwemmers hun baan afmaken. 

Hieronder zijn de resultaten terug te vinden:

Volg de Nederlandse junioren kampioenschappen korte baan te Terneuzen via internet

Vanaf vrijdagochtend tot en met zondagmiddag zal de NJK verdeeld over zes sessies worden gezwommen. Namens de Dommelbaarzen zullen daar Ramón Pleijers, Jim Luca Widdershoven, Teun en Loek van Houtert uitkomen. De startlijsten (en uiteindelijk ook de uitslagen) staan op de site http://livetiming.knzb.nl/njkkb11/.Tijdens de wedstrijden zullen, als alles goed gaat, via internet live de verrichtingen gevolgd kunnen worden.

Interview Jelle Dikker

Jelle Dikker werd samen met zijn zus Nina op 1 januari 2003 lid van de zwemvereniging bij de afdeling wedstrijdzwemmen. In deze tijd is hij uitgegroeid tot een zeer gewaardeerde zwemmer. De laatste jaren heeft hij zich ingezet voor meer activiteiten binnen de afdeling wedstrijdzwemmen. Dit was in 2009 één van de redenen om Jelle uit te roepen tot dommelbaars van het jaar binnen de wedstrijdafdeling.

Veel persoonlijke records bij speedowedstrijd Boxtel

 

Op zondag 23 januari verscheen de speedoploeg van de Dommelbaarzen bij de speedowedstrijd gehouden in Boxtel. De wedstrijd kenmerkte zich door de vele pr's die er gezommen werden. De complimenten zijn naast de zwemmers ook voor hun trainers, Nancy en Jeroen. De gehele uitslag is hier te vinden.

De ploeg bestond uit:

Max Peters: 

Dommelbaarzen aanwezig bij NMK korte baan 2011

Op zondag 23 januari namen Juliska Peijnenburg en Ellen Reniers als enige dommelbaarzen deel aan de Nederlandse Masterkampioenschappen te Heerenveen. Juliska naam deel op de 50m vrije slag en haar 100m vlinderslag. Ellen startte op de 50m rugcrawl en eveneens op de 50m vrije slag. Hieronder staan de plaats en de tijden.

Juliska:

50m vrije slag                31,43 (13e)

100m vlinderslag          1.16,11 (5e)

Ellen:

Dommelbaarzen tijdens Nederlands Juniorenkampioenschappen live te volgen

Op vrijdag 28 januari tot en met zondag 30 januari zullen namens de Dommelbaarzen vier zwemmers worden afgevaardigd naar de Nederlandse Junioren Kampioenschappen in Terneuzen. Ramón Pleijers, Jim Luca Widdershoven, Teun en Loek van Houtert zijn de zwemmers die in de afgelopen periode Nederlandse limieten gezwommen. Dit evenement zal live via internet voor iedereen te volgen zijn.

Verslag derde competitiewedstrijd 16 januari 2011 te Venray

"

Zondag 16 januari '11 werd in zwembad de Sprank in Venray de 3e competitiewedstrijd gezwommen. We zwommen samen met 2 B-ploegen, Dio uit Etten-Leur en SG NoordLimburg (de organiserende vereniging).

 

Vooraf aan de wedstrijd was al duidelijk dat de 2 B-ploegen aardig verzwakt waren en ook weinig zwemmers hadden.

Jelle Beerens en Loek van Houtert ontvangen Prestatiemedaille 2010

Op de Nederlandse Open Water  Website (NOWW) zijn de namen bekend gemaakt van de zwemmers die in aanmerking komen voor een prestatiemedialle. De criteria en de volledige lijst met namen zijn te vinden via deze link.

Uitslag competitie deel 3 Venray

De uitslag van de competitie deel 3 te Venray van zondag 16 januari 2011 is hier vinden.

Pages