You are here

March 2011

Lac Statistieken

"

 

 

Individuele ranglijst Lac

Nu de eindstanden van het tiende seizoen dat de Dommelbaarzen deelnamen aan de Lac bekend zijn, kunnen we een top samenstellen van de beste individuele klasseringen van dommelbaarzen in de Lac. Welke zwemmers hebben er in die afgelopen 10 jaar de hoogste noteringen behaald (let op: per zwemmer telt slechts de hoogste notering):

 

Eindstanden Lac 2010-2011 zijn bekend

Ook in het seizoen 2010-2011 waren vele dommelbaarzen weer actief in het Lange Afstand Circuit (LAC). De laatste periode eindigde op 13 maart en op 29 maart -ruim twee weken na dato- heeft de KNZB de eindstanden gepubliceerd. Tijdens reguliere trainingen kregen de zwemmers de mogelijkheden alle afstanden benodigd voor de LAC te zwemmen. Dit houdt in drie wisselslagafstanden en drie vrije slag afstanden.

Vier medailles dommelbaarzen op blak 2011 en Wietse tweevoudig Brabants kampioen

Op de BLAK 2011 zijn namens de Dommelbaarzen Wietse Beerens, Loek van Houtert, Ramon Pleijers en Joris te Booij aan de start gekomen. De totale oogst: 2 gouden (Wietse), 1 zilveren (Loek) en 1 bronzen medaille (Ramon) en een achtste plaats (Joris). De uitslag is hier te vinden.

Wedstrijdverslag:

Update 14.45u

Wietse Beerens en Loek van Houtert kwamen aan de start op de 1500m vrije slag.

Hennie van Gemert gekozen tot vrijwilliger van het jaar 2010

Op de algemene ledenvergadering van woensdag 17 maart jl. is Hennie van Gemert op voordracht van het bestuur en met akkoord van de ledenvergadering gekozen tot vrijwilliger van het jaar 2010. Hennie heeft sinds vorig jaar de ledenadministratie op zich genomen. Een veelal onderschatte taak die toch veel tijd vergt van onze vrijwilligster. Deze titel komt haar dan ook meer dan toe. 

Bronzen prestatiemedailles Loek van Houtert en Ramon Pleijers

Op dinsdag 22 maart publiceerde de KNZB de lijst met zwemmers die in aanmerking zijn gekomen voor de diverse prestatiemedailles. Ook twee dommelbaarzen vielen in de prijzen, te weten Loek van Houtert en Ramon Pleijers. Beide zwemmers haalden een bronzen medaille. Hetgeen betekent dat zij een plek hebben bij de nummers 11 t/m 25 all-in van de KNZB 25 m. baan ranglijsten of bij de eerste 10 van de jeugd en junioren ranglijsten.

De Dommelbaarzen handhaven zich in de landelijke C-competitie

Op 27 februari zwommen de Dommelbaarzen hun laatste reguliere competitiewedstrijd van het huidige seizoen. Hoofdtrainer Alex Engels was na afloop vol vertrouwen dat er goed gezwommen was en dat handhaving in de landelijke C-competitie wel heel dichtbij was gekomen.

Uitslag speedo 20 maart 2011 te Cuijk: 25 persoonlijke records!

Zondag 20 maart kwamen de jongste zwemmers in de kwel te Cuijk aan de start voor de 4e speedowedstrijd. 26 van 31 starts leverden een persoonlijk record op.

De grootste pr´s:

* Isabel Peters: 2 pr's van ong. 8 seconden.

* Merel van de Broek zwom twee pr's van ong. 20 seconden.

* Sophie Jacobs had een pr van 23 seconden en een pr van ong. 18 seconden.

* Mike Krielaart zwom een pr van 15 seconden op de 100m schoolslag.

* Ivar Wijffels en Ramon Pleijers verbeterden hun pr's op de 200m vlinderslag met respectievelijk 11 en 8 seconden.

Veel persoonlijke records bij thuiswedstrijd recreatieve vierkamp

Op zondag 13 maart stond de derde wedstrijd van de reeks recreatieve vierkamp wedstrijden op het programma. Ditmaal hadden we een thuiswedstrijd in ons eigen Ouwerkerk.

Pages