You are here

April 2011

Toyota-dealer Jos van Boxtel is de hoofdsponsor van de Vughtse open water wedstrijd

Op 11 september 2011 organiseert de Dommelbaarzen voor het eerst een officiële open water wedstrijd in de IJzeren Man te Vught. Deze wedstrijd is de laatste van het circuit en op deze dag zullen dus ook alle prijzen worden uitgereikt. Met trots maakt de commissie open water wedstrijd van de Dommelbaarzen bekend dat de hoofdsponsor van het evenement Toyota-dealer Jos van Boxtel uit 's-Hertogenbosch ( www.josvanboxtel.nl ) is.

De Lichtstraat zwemt naar de 5e plaats op het Brabantse schoolzwemtoernooi 2010/2011

"

 

Afgelopen november behaalde De Lichtstraat een spetterende overwinning op het Vughtse schoolzwemtoernooi. Hierdoor mochten ze een team van zes zwemmers afvaardigen naar het Brabantse Schoolzwemkampioenschap 2011 in Bergen op Zoom.

 

Speedo deel 5 2011 te Vught

"

Op zondag 17 april vonden de laatste reguliere speedowedstrijden van het seizoen 2010-2011 plaats. Ook in Vught werd een wedstrijd gehouden en hier is een leuke film van gemaakt.

Speedo deel 5 te Vught 2011

"

Vughtse open water wedstrijd in Brabants Dagblad 14-4-11

"
De door de dommelbaarzen georganiseerde eerste Vughtse open water zwemwedstrijd werd vanochtend (14-4-11) in het Brabants Dagblad in een mooi stuk over de IJzeren Man aangekondigd.
"

Vierde plaats voor de Dommelbaarzen bij recreatieve vierkamp

Terwijl in Ouwerkerk op zondag 10 april de clubkampioenschappen plaatsvonden, was een aantal dommelbaarzen aanwezig bij de laatste recreatieve vierkamp wedstrijd te Oss. Helaas moesten veel zwemmers afzeggen vanwege de clubkampioenschappen. De zwemmers die aanwezig waren hebben overwegend goed gepresteerd. Aan het eind van de wedstrijd werden de medailles verdeeld en in het eindklassement eindigden de dommelbaarzen op een vierde plaats. De uitslag van de wedstrijd is hier te vinden.

Ellen Reniers onder 1.07 op de 100m vrije slag

Dat de familie Reniers een chemie heeft met de clubkampioenschappen bewijst Ellen Reniers dit keer.Vorig jaar dook haar Broer Ted voor het eerst bij de clubkampioenschappen onder de minuut op de 100m vrije slag en ditmaal lukte het haar om de grens van de 1.07 te passeren.

Nicole Rabou en Joris te Booij zijn de clubkampioenen 2011

Op zondag 10 april vond de tweede dag van de clubkampioenschappen plaats. Ditmaal konden slechts de wedstrijdzwemmers met startnummer deelnemen. Op het programma stonden de 100m vrije slag, de 100m vlinderslag en de 100m schoolslag. Aan het einde van de dag werden de prijzen weer verdeeld.

Pages