You are here

May 2011

Video's van vierde dag BZK 2011

"

 

En natuurlijks is ook de op de laatste slotdag van de BZK 2011 een flink aantal gezwommen wedstrijden gefilmd. De resulaten hiervan zijn op YouTube te zien en te downloaden.

De gefilmde series zijn:

Brabantse zomerkampioenschap 2011 - Wietse Beerens tijdens de 200 meter rug

Brabantse zomerkampioenschap 2011 -Teun van Houtert tijdens de  200 meter vrij

Dommelbaarzen in de krant: ZMEB zoekt coördinator

" Zaterdag 21 mei 2011 stond onze zwemvereniging in het Brabants Dagblad. De afdeling Zwemmen voor Mensen met Een Beperking zoekt nog altijd een nieuwe coördinator, zie ook de advertentie.

 

 

Het artikel is hieronder terug te lezen.

 

"

Vierde dag BZK 2011

"

 

Helaas leverde deze vierde dag van de Brabantse zomerkampioenschappen voor de Dommelbaarzen geen clubrecords op, maar de hoeveelheid medailles die vandaag binnengesleept werden maakte dit helemaal goed. Zouden de Dommelbaarzen beter presteren dan vorig jaar (2 goud, 8 zilver en 6 brons)?

 

Ook derde dag BZK 2011 gefilmd

"

 

Ook op de derde dag zijn de prestaties van de Dommelbaarzen die aan de start verschenen vastgelegd. Helaas is één optreden (50 vlinder van Ramon) door de huisfilmer gemist (altijd lastig als bekenden je aanspreken). De optredens die wel gefilmd zijn, kunnen worden bewonderd via onderstaande links:

BZK2011 Wietse Beerens - 100 meter school

BZK2011 Teun van Houtert - 50 meter vlinder

Derde dag BZK 2011

"
 
Ook op de derde dag van de Brabantse Zomerkampioenschappen 2011 stonden de dommelbaarzen niet droog. In totaal werden naast de vele persoonlijke records weer twee bronzen medailles verdiend en even zoveel clubrecords aangescherpt.
 

Tweede dag BZK 2011

" De tweede dag van de Brabantse Zomerkampioenschappen 2011 leverden wederom een aantal mooie prestaties op. De medailleoogst van de dag: vier medailles, waarvan drie zilveren en één bronzen medaille. Ook werden weer vele persoonlijke records aangescherpt.

 

Eerste dag BZK 2011

"
 
De eerste dag van de Brabantse Zomerkampioenschappen 2011 was meteen zeer succesvol voor onze club met twee clubrecords en twee medailles.
Rick van Hamond wist op de 50m vrije slag het clubrecord voor heren 18 jaar en ouder op naam van Jean Paul Timmer én het clubrecord voor heren 20 jaar en ouder dat Wietse vorige week op 26.11 zette, te verbeteren tot 26,07. Het andere clubrecord kwam op naam van Wietse Beerens. Op de 100m rugcrawl verbeterde hij zijn eigen clubrecord van vorig jaar (1.03,24) tot 1.02,98. Deze tijd leverde hem bovendien een bronzen medaille op.

De Toyota-Jos van Boxtel IJzeren Man Zwemrace

"

 
De naam van onze Vughtse open water wedstrijd is bekend. Met gepaste trots zal het evenement de volgende naam dragen:
 
De Toyota Jos van Boxtel IJzeren Man Zwemrace
 
Naamgevers van dit evenement zijn onze hoofdsponsor Toyota-dealer Jos van Boxtel uit 's-Hertogenbosch en de actieve steun van Recreatiegebied de IJzeren Man te Vught
 
Het programma is hier te vinden.
 

 
 
 
 
 
"

Dag 3 NMK '11: een zilveren estafetteploeg, veel pr's en een clubrecord

"

Op de derde dag van de Nederlandse Master Kampioenschappen 2011 presteerden onze zwemmers weer goed met als hoogtepunten de pr's, het clubrecord en de prachtige zilveren plak van het estafetteteam.

Pages