You are here

July 2011

Langs de waterkant in Anna Paulowna en Alkmaar

"

 

Het weekend Anna Paulowna en Alkmaar betekende alweer open water weekend nummer 6. Aan de start verschenen Teun, Loek en Ronald van Houtert en Wietse Beerens. Over Anna Paulowna verscheen nog niet eerder een stukje op deze site. Alkmaar daarentegen wordt al jaren gevonden door onze open water zwemmers. Het zou een golfrijk weekend worden.

 

Wietse neemt deel aan 42e ijsselmeer zwemmarathon

De organisatie in samenspraak met de TOWZ en de KNZB maakte gisteren de startlijsten bekend voor de 42e editie van de zwemmarathon Stavoren - Medemblik. Namens onze vereniging heeft Wietse Beerens zich ingeschreven voor dit open Nederlands kampioenschap.Van de 20 aanmeldingen zijn de volgende 16 deelnemers uitgekozen:Hans VerbekeJeroen VogelsangRemco van AlthuisRalf v.d.

Langs de waterkant in Huizen en Stadskanaal

Het vijfde open water weekend was er weer eens één van de nodige rijuren. Op zaterdag stond voor de eerste keer de open water wedstrijd van Huizen op het programma. Deze wedstrijd werd gehouden bij de haven van Huizen aan het Gooimeer. De wedstrijd was vanuit de kant redelijk te volgen, maar het grootste pluspunt was de mogelijkheid tot parkeren binnen 50m van de voorstart. In Huizen was een baan uitgelegd van om en nabij 625 meter. Namens de Dommelbaarzen kwamen Loek van Houtert, Wietse Beerens (2x) en Jelle Beerens aan de start.

Tussenstanden Brabantbekers bekend

De stand na 2 Brabantse wedstrijden om de Brabantbekers is bekend en te vinden op de site van de kring brabant.

ABC seizoen afgerond met diploma's, vrijzwemmen en een open water clinic

"

Het einde van het seizoen 2010-2011 is een feit. Het seizoen eindigde met het diplomazwemmen, het vrijzwemmen en een open water clinic.

"

Langs de waterkant in Appeltern en Bodegraven

"

 

Liefst 19 deelnemers die in totaal goed waren voor 25 starts namens de dommelbaarzen  verschenenen op de eerste wedstrijd om het Brabants klassement te Appeltern. Bodegraven, een klein uur rijden vanuit Vught, werd met 9 zwemmers in 11 starts eveneens goed bezocht. Dit weekend was het weer prima. Een wolkje voor de zon hier en daar zorgde voor een aangename temperatuur.