You are here

August 2011

Tussenstanden brabantbekers na Oosterhout

"

Door de kring Noord Brabant is tussenstand van de brabantbekers na Oosterhout vrijgegeven.

Nu al 42 starts voor De Dommelbaarzen in Vught

"

Nog een week totdat de inschrijving voor onze open water wedstrijd in de IJzeren man sluit.

Momenteel zijn er al 42 starts ingeschreven, waarvan 3 zwemmers van de mastersafdeling, 1 zwemmer van de recreantenafdelling en 25 wedstrijdzwemmers die voor 1 of meerdere starts verantwoordelijk zijn. Ook zijn er 2 trainers die op een masterafstand aan de start verschijnen.

Of je nu een ervaren of beginnende wedstrijdzwemmer bent, een recreant of een master, iedereen kan meedoen aan de eerste open water wedstrijd in Vught en natuurlijk wil je daar bij zijn.

Dommelbaarzen in de krant: ONK Oosterhout

"

Op maandag 29 augustus 2011 verscheen in het Brabants Dagblad regio Oss een artikel over de Nederlandse titel van Arethusazwemmer Paul van den Heuvel. Ook dommelbaars Jelle Beerens komt langs in het artikel. Het artikel is hier terug te lezen.

 

 

"

Volg de weersverwachting van de open water wedstrijd op 11 september

De weersverwachtingen voor de Toyota-Jos van Boxtel IJzeren Man Zwemrace op 11 september zijn te volgen via buienradar.

Startlijsten Oosterhout bekend

De volledige startlijsten van Oosterhout zijn bekend en te vinden op noww. De NK startlijsten waren eerder al bekend en staan hier.

Schoonmaakactie IJzeren Man gaat vandaag niet door

onweer2Vanwege de slechte weersverwachting (windstoten en onweer) hebben we besloten dat de schoonmaakactie van de IJzeren Man vandaag (dinsdag 23 augustus) niet doorgaat en verplaatst wordt naar volgende week 30 augustus. Uiteraard hopen we dan op een grote opkomst, want het zwerfvuil in het water zal zeker niet uit zichzelf weggaan. Er valt dus nog een hoop te ruimen. Dus allemaal tot volgende week dinsdag 30 augustus met hopelijk heel mooi weer.

Inschrijflijsten ONK Oosterhout bekend

"

De inschrijflijsten van de ONK te Oosterhout van 27 & 28 augustus zijn bekend.

* Startlijst 27 augustus

* Startlijst 28 augustus

"

Langs de waterkant in Heerjansdam en Aalsmeer

"

 

Met het weekend Heerjansdam en Aalsmeer is het open water seizoen alweer ruim over de helft. Terwijl Wietse op zaterdag het IJsselmeer trotseerde, zwommen Loek en Ronald van Houtert in Heerjansdam. Op zondag zou naast dit tweetal ook Wietse wederom starten.

Foto: de baan in Heerjansdam

 

Dommelbaarzen in de krant: Aankondiging zwemmarathon

" Op zaterdag 13 augustus verscheen een aakondigingsartikel over de zwemmarathon Stavoren-Medemblik met onze eigen Wietse Beerens in het Noord-Hollands dagblad.

 

Het artikel is hier terug te lezen.

 

Ook op de website van de zwemkroniek is een artikel te vinden over de marathon.

Pages