You are here

September 2011

Startlijsten 1e competitiewedstrijd bekend

De startlijsten voor de eerste competitiewedstrijd a.s. zondag te Vught zijn bekend. Deze zijn hier te bekijken.

Tweede plaats op eerste vierkamp seizoen 2011-2012 en een clubrecord voor Daven Servais

"

 

De eerste vierkamp wedstrijd van het seizoen 2011-2012 werd gisteren gehouden in sportcentrum de Beemd te Veghel. De afgelopen jaren wisten de dommelbaarzen met een derde plaats naar huis te gaan, maar dit jaar leidt een vliegende start tot een tweede plaats in de tussenstand.

 

De dommelbaarzen beschikken dit jaar over een goede groep gemengde zwemmers, waardoor in alle programma's kan worden gestart. Erg leuk was het om te zien dat het vooral de nieuwkomers waren die van zich lieten spreken. Op het dagprogramma stonden de schoolslag en en de vrije slag.

Eindstanden Brabantbekers 2011

Inmiddels zijn de eindstanden van de Brabantbekers op de site van de kring Brabant gepubliceerd. De statistieken op de wikipedia-pagina zijn eveneens bijgewerkt.

Dommelbaarzen bedankt!

"

 

Arthur de Rouw benoemd tot lid van verdienste De Dommelbaarzen

"

 

Op zondag 11 september 2011 vond de eerste Vughtse open water wedstrijd plaats. Tussen de vele uitreikingen door moest een bijzonder lid van onze vereniging in het zonnetje worden gezet. Arthur de Rouw die was gevraagd om een deel van de prijzen te overhandigen, ontving uit handen van voorzitter Harry van Gemert een oorkonde als bewijs van zijn benoeming tot lid van verdienste van onze vereniging.

 

Open water debutanten

"

 

Bijna elk jaar zijn er weer debutanten te bespeuren namens onze vereniging in het open water zwemmen. Ook dit jaar is er goed gepresteerd door de debutanten. Op de deelnemerslijst aan het open water zwemmen, kan men zien welke zwemmers die jaar hun debuut gemaakt hebben. Enkele zwemmers maakten een erg opmerkelijk debuut en deze zwemmers wordne hieronder genoemd.

 

Dommelbaarsje geboren

" Door al het open water geweld en de vakantieperiode is het misschien aan de aandacht ontsnapt, maar op 28 juli jl. is onze Nancy van de Ven bevallen van een prachtige zoon Senn. Wij wensen Senn een gelukkige en gezellige toekomst toe bij zijn grote broer Micah, zijn papa Maurice en mama Nancy.

 

"

Pages