You are here

October 2011

Loek van Houtert wint prestatiemedaille 2010/2011

"

Elk jaar publiceert de knzb een lijst met Nederlandse zwemmers die op basis van hun prestaties in binnenwater een medaille krijgen. Dit jaar is Loek van Houtert de enige dommelbaars die een plaats krijgt op deze lijst. Loek behaalde met zijn goede prestaties een bronzen medaille.

Bron: knzb

"

Fotoos zwemkamp 2011

"

Met dank aan Hans: de fotoos van het geweldige zwemkamp staan on-line. Snel kijken of je er leuk op staat!

 

"

Carlo Pullens 5e bij WK Triathlon Iron Man Hawaii

"

Triathleet Carlo Pullens, die bij onze vereniging lid is van de afdeling masterzwemmen, heeft vannacht (Nederlandse tijd) bij het WK Triathlon Iron Man op Hawaii van 8 oktober een geweldige prestatie behaald door als vijfde in zijn leeftijdsgroep en als 55e in de overall ranking te eindigen. Zijn totaaltijd bedroeg  9 uur, 6 minuten en 39 seconden. Daarmee was hij 18 minuten sneller dan tijdens de triatlon op Lanzarote in juni, waar hij zich voor de Iron Man kwalificeerde. Kortom: een geweldige prestatie.

Aankomend weekend is het zo ver!

"

Op zaterdag 5 en zondag 6 november aanstaande wordt de 31e editie van het

Daihatsu Van Gemert-Moonen Schoolzwemtoernooi gehouden. Uiteraard ook dit jaar georganiseerd door Zwemvereniging De Dommelbaarzen. Gaat het De Lichtstraat lukken om weer schoolzwemkampioen van Vught te worden? Of gaat dit keer een andere school met de Van der Ham Wisselbeker naar school terug?!?

Laatste IJzeren Man-training van het jaar 2011?!?

" Normaliter duurt het open waterseizoen van ongeveer begin juni tot begin september. In de laatste dagen van september en de eerste dagen van oktober was het heerlijk trainen in de IJzeren Man. Hoewel de watertemperatuur niet erg hoog was zorgde de fel schijnende zon en de weinige wind voor veel compensatie. En dus doken diverse Masters (zoals Freek, Marcel te B., Niels, John, Ronald, Jelle) al dan niet in groepsverband) het water in.

Dommelbaarzen verwelkomt twee nieuw gediplomeerde trainers elementair

"

 

Aan het eind van de vergadering van de afdeling elementair werden twee trainers in het zonnetje gezet. Saskia en Lizzy zijn in 2010 begonnen met de opleiding lesgeven elementair zwemmen niveau 3. Een jaar later mag de club beide dames feliciteren met het behalen van de bijbehorende diploma's. Praktijkbegeleider Nancy van de Ven overhandigde de dames de diploma's en als blijk van waardering ontvingen zij uit handen van Marcel te Booij, coördinator van het elementair zwemmen (zwemles abc) een leuk presentje.