You are here

December 2011

Clubrecord Wietse en vijf persoonlijke records voor Ted in Ede

"

 

Op zaterdag 17 december namen Wietse en Ted deel aan een kerstsprintwedstrijd georganiseerd door zwemvereniging de vrije slag. Na in de ochtend al enkele uren in Zewist te hebben gesport, vertrokken zij  richting Ede. Op het programma stonden alle 50 meterafstanden en een 100m wisselslag.

 

Na lange tijd weer een zwemmer van de Dommelbaarzen op het ONK

"

 

Op 2, 3 en 4 december werd in het Pieter van de Hoogenband zwemstadion het ONK verzwommen. Loek van Houtert had daarvoor 3 limieten, 100 m vrije slag, 200 m vrij slag en de 400 m vrije slag, gezwoomen binnen de gestelde termijn. Heel jammer voor hem was dat hij voor de 400 m Wisselslag net buiten de limiettermijn toch nog een tijd zwom die recht zou geven op deelname voor de NK.

 

BSK 2011

De aanloop naar de Brabantse Sprint Kampioenschappen was een complete afval race. Op de eerste uitnodiging stonden 15 deelnemers met 45 starts.

Loek van Houtert start namens de Dommelbaarzen op het NK te Eindhoven

Vrijdag 2 december start in Eindhoven het Open Nederlandse Kampioenschap dat tevens meetelt als Olympisch Kwalificatie Toernooi (OKT). Vanwege het behalen van zijn drie NK-limieten (helaas behaalde hij zijn 400 m wisselslag net een week te laat) zal Loek van Houtert namens de Dommelbaarzen op deze NK uitkomen. Loek start op vrijdag met de 400 meter. Zaterdag volgt de 200 meter en op zondag de 100 meter.

De startlijsten en de uitkomsten zijn te volgen via livetiming.