You are here

January 2012

Succesvolle en leerzame clinic door Caroline Smits van Eiffel Swimmers PSV

" Op maandag 23 januari gaf Caroline Smits, die werkzaam is als trainer bij Eiffel Swimmers PSV, een trainingsclinic aan een mix van circa 25 senioren, jeugd en junioren. Voor sommige zwemmers (Raissa, Ted, Esther, Jelle, Wietse, Juliska, Frans, Koen en trainster Nienke) was het wellicht een sprong terug in de tijd. Voordat Caroline bij PSV als trainster begon, heeft ze jarenlang bij de Dommelbaarzen als hoofdtrainster gefungeerd.

Succesvolle en leerzame clinic door Caroline Smits van Eiffel Swimmers PSV

Op maandag 23 januari gaf Caroline Smits, die werkzaam is als trainer bij Eiffel Swimmers PSV, een trainingsclinic aan een mix van circa 25 senioren, jeugd en junioren. Voor sommige zwemmers (Raissa, Ted, Esther, Jelle, Wietse, Juliska, Frans, Koen en trainster Nienke) was het wellicht een sprong terug in de tijd. Voordat Caroline bij PSV als trainster begon, heeft ze jarenlang bij de Dommelbaarzen als hoofdtrainster gefungeerd.Voor andere was het even wennen. Caroline begon met een duidelijke instructie over de wijze en de omstandigheden hoe zij de training wilde afwerken.

Dommelbaarzen zakken twee plaatsen na derde competitiewedstrijd

"

 

Op zondag 22 januari stond de derde competitiewedstrijd voor de deur. Ditmaal moest de ploeg in Vlissingen aantreden. De opkomst was niet slecht, maar het resultaat was minder dan gehoopt. Uiteindelijk behaalde de ploeg de 27e dagscore en zakte zij twee plaatsen in het klassement, van plek 19 naar plek 21. Plek 21 t/m 25 betekent het zwemmen van een vijfde wedstrijd om degradatie te voorkomen. Vanaf plek 26 is degradatie na vier competitiewedstrijden een feit.

 

Startlijst 3e competitieronde te Vlissingen

"

Aanstaande zondag 22 januari is het weer zover. Dan staat de derde ronde van de E-on zwemcompetitie op het programma. Voor de Dommelbaarzen betekent dit dat we met zijn allen gezamenlijk naar Vlissingen afreizen. Uiteraard gaan de Dommelbaarzen voor een goed resultaat. Wellicht dat met deze sleutelwedstrijd de huidige positie kan worden behouden of zelfs worden versterkt.

De opstelling (namen en programma's) zijn via deze link te bekijken.

"

Afscheid vijftal zwemmers

"

Bikkels op de kant

"

Terwijl een groot aantal Vughtse bikkels het 6,6 graden koude water van de IJzeren Man in sprongen, zagen enkele stoere Dommelbaarzenbikkels tijdelijk af van de koude duik om eerst de anderen van inschrijfformulieren, mutsen en erwtensoep te voorzien. Een belangrijke taak, want nadat de vrolijke oranje mutsjes weer uit het water kleumden, was die erwtensoep wel erg lekker. John, Jelle, Anno: bedankt!

"