You are here

February 2012

Prestatiemedailles open water 2011

De zwemmers die in aanmerking komen voor de prestatiemedailles open water zijn bekendgemaakt. Namens onze vereniging komen Wietse Beerens (2x), Loek van Houtert en Jelle Beerens in aanmerking voor een zilveren medaille.

Vught Schoon 2012

"

 

Op zaterdag 17 maart is er weer een actie Vught Schoon. Als vereniging kunnen we ons opgeven en daarmee een financiële bijdrage ophalen.

De verzamelplaats is om 9.00 bij Beheer Openbare Ruimte (BOR), Kettingweg 7b in Vught.

Rond half 10 vertrekken we op eigen gelegenheid naar het gebied waar we schoon gaan maken. Na afloop van de actie, rond 11.30 keren we terug naar (BOR) waar gezorgd wordt voor lekkere broodjes met wat te drinken erbij. Lijkt het je leuk om mee te doen?? Schrijf je dan nu in bij Tineke Nuchelmans.

Weer een Dommelbaars op de NJK korte baan 2012

"

Eerste NJK van Max Peters en een nieuw Clubrecord,

Op vrijdagochtend 3 februari was het zover: NJK (Nederlandse Junioren Kampioenschappen) korte baan 2012 in het Sloterparkbad te Amsterdam. Het inzwemmen begon al om 08:00 uur. Aanvang wedstrijd om 09:00 uur.

 

Max hoefde niet zo heel erg vroeg zijn bed uit. Hij verbleef van vrijdag op zaterdag in een hotel redelijk dicht bij het Sloterparkbad. Jeroen mocht wel ""bij nacht en ontij""om 06:30 al in zijn auto klimmen om op tijd te zijn om Max bij te staan.

Max Peters start op het NJK te Amsterdam

"

Op vrijdag 3 februari en zondag 5 februari zal Max Peters namens de Dommelbaarzen op het NJK (Nederlandse Junioren kampioenschap) korte baan te Amsterdam uitkomen. Zowel voor de 50 meter alsmede de 100 meter vrije slag heeft Max de limiet behaald. In tegenstelling tot eerdere NJk's worden er geen live beelden uitgezonden. Wel zijn de verrichtingen van Max via livetime te volgen: zie deze link bij de KNZB. De 50 meter vrij wordt vrijdag en de 100 meter vrij word op zondag gezommen.