You are here

June 2012

12 augustus 2012: De tweede IJzeren man zwemrace!

Op 12 augustus 2012 vindt de tweede IJzeren Man zwemrace plaats. Inschrijven voor de wedstrijd kan nog tot en met 7 augustus. Wil je meedoen aan de prestatietocht om 250m, 500m of zelfs 1km af te leggen, dan kun je je per mail opgeven tot en met vrijdag 10 augustus of in de ochtend op de wedstrijddag zelf. Inschrijven voor de prestatietocht kan via: langebaan@dommelbaarzen.com. Geef even je naam en je afstand door. De kosten voor deelname bedragen € 3,= per persoon.

42 diploma's en bloemen voor de trainers!

Op vrijdag 22 en zaterdag 23 juni was het weer ABC diplomazwemmen bij de Dommelbaarzen ter afsluiting van het derde trimester. In de weken hieraan voorafgaand was er hard voor geoefend en de zwemmers kwamen dan ook goed voorbereid aan de start.

De Lichtstraat behaalt 5e plaats op de Nationale Schoolzwemkampioenschappen

" De Lichtstraat behaalt 5e plaats op de Nationale Schoolzwemkampioenschappen!

 

 

Alyssia Marquenie en Max Peters verzamelen goud

Vught, 9 en 10 juni 2012. Het hoogtepunt van de zwemmers van de Dommelbaarzen is ieder jaar weer de Clubkampioenschappen, waar jong en oud strijd om de eeuwige roem van het winnen van de wisselbeker met ‘de vloek van drie’: sinds een jaar of tien lukt het niemand om die beker vaker dan twee keer op rij te winnen. Hoe zou dat vandaag gaan? Wie wordt Dommelbaars van het jaar? Wie neemt een van de andere wisseltrofeeën mee naar huis? En wie is gewoon de snelste op de individuele afstanden?

Dommelbaarzen te gast bij Avulo FM radio

Op zondag 3 juni waren Harry van Gemert, Loek van Houtert en Ronald van Houtert te gast bij het middag programma "Sport op zondag". Daarin werd door Avulo FM aandacht besteed aan de Dommelbaarzen. Ook de basketbal vereniging EVB Octopus was daarbij te gast. Aan het eind van de uitzendig werd vooruitgeblikt op het aankomende EK voetbal. De uitzending is via deze link te downloaden/ te beluisteren.