You are here

August 2012

Uit het archief: Dommelbaars verslaat Kromowidjojo

In het weekend van 24, 25 en 26 januari 2003 werden de Nederlandse Juniorenkampioenschappen in Emmen gehouden. De 200m wisselslag voor 13-jarigen beloofde een mooie strijd te worden tussen Ranomi Kromowidjojo (winnares op de vrije slag) en Elke Vens (winnares op de schoolslag). Elke zwom in de tweede serie naar een tijd van 2.35,72. In de derde serie startte Ranomi, maar naast haar ook een Dommelbaars, Nienke Beerens. Ranomi nam na 50m vlinderslag de leiding. De rugcrawl bracht vervolgens weinig verschil. Op de schoolslag wist Nienke een kleine voorsprong te nemen op Ranomi.

Loek van Houtert 2e bij Nederlandse Kampioenschap Openwater zwemmen

Hoewel het al enige tijd geleden is, en inmiddels onze eigen wedstrijd in Vught alweer succesvol is verlopen, moet toch nog worden vermeld dat op vrijdag 6 juli in het Gelderse Appeltern het Open Nederlandse Kampioenschap open water zwemmen is gehouden.Bij de dames kwam Esther Krielaart uit op de 3000m schoolslag. Bij de heren deden namens de Dommelbaarzen Wietse Beerens en Loek van Houtert hieraan mee. Hun kampioenschap werd gehouden over 5 kilometer. Beide zwemmers kwamen gelijktijdig aan de start.

Bedankt allemaal

"

 

We zullen uitgebreid evalueren om volgend jaar nog beter voor de dag te komen, maar voor dit moment: alle vrijwilligers, partners thuis, publiek, deelnemers en sponsoren: geweldig bedankt voor het voorrecht om samen met jullie dit festijn te hebben mogen beleven!

 

Tot volgend jaar allemaal!

De organisatie

"

Uitslag tweede ijzeren man zwemrace

De uitslag van de tweede ijzeren man zwemrace is hier te vinden. Speciale dank aan alle vrijwilligers! Het was wederom onvergetelijk. Op naar 2013!

Startlijsten IJzeren Man Zwemrace

De startlijsten voor de tweede IJzeren Man Zwemrace zijn hier te vinden.