You are here

January 2013

Dit jaar wederom twee Dommelbaarzen op Nederlandse Junioren Kampioenschappen Korte Baan

" Op 1 t/m 3 februari worden in het Sloterparkbad te Amsterdam de Nederlandse Junioren Kampioenschappen korte baan 2013 gehouden. Dit jaar mogen Max Peters en Simone van de Wolfshaar de eer voor de Dommelbaarzen hoog houden. Zowel Max als Simone komen uit op de 50m en de 100m vrije slag. De 50m wordt op vrijdag  en de 100m op zondag gezwommen. De resultaten kunnen via de live-timing van de KNZB worden gevolgd via deze link."

Het ijs is weg! De boeien kunnen er weer in

"Het is nog een beetje fris aan de IJzeren Man, maar de boeien voor 18 augustus 2013 zouden er weer in kunnen. Daar hebben we natuurlijk niet zo'n groot zeeschip voor nodig zoals dat hier in de Blauwe Slenk onder het vogeleliland Griendt in de Waddenzee bezig is. Wij gebruiken een motorbootje.Houdt de datum vrij in je agenda en neem iedereen die je kent mee voor weer een groots zwemfestijn in Vught."

Foto's van de derde competitieronde

"Zoals eerder al op de website was vermeld, heeft de wedstrijdploeg een goede derde competitieronde gedraaid. De integrale uitslag is via deze link te bekijken.Hoe het er in het zwembad eruit zag, kun je hier via deze foto's bekijken die door de heer Coeling zijn gemaakt"

De voorbereiding is gestart

"Terwijl de schaatsen geslepen worden is de openwatercomissie al weer enige tijd bezig met de voorbereidingen voor 18 augustus 2013, de dag van de derde IJzeren Man Zwemrace. Warm je bij de beelden die VTV maakte."