You are here

February 2013

VZ en PV de Dommelbaarzen in 2013 erkend door het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ

" VZ en PV de Dommelbaarzen mag in 2013 opleiden en afzwemmen voor de Nationale Zwemdiploma's. Dit is te herkennen aan een jaarlijks uit te geven vignet met daarin het betreffende jaartal. Wil de consument er zeker van zijn dat een Nationaal Zwemdiploma wordt behaald, let er dan op dat het zwembad, de zwemvereniging of de zwemschool de erkenning heeft als 'Erkend Opleidings- en Exameninstituut Nationale Zwemdiploma's'. Alleen deze instanties mogen opleiden voor de Nationale Zwemdiploma's.

Dommelbaarzen ontvangt onderscheiding

"Carnavalsmaandag 11 februari hebben wij als zwemvereniging de 'Baljurk in de hoogste Orde van Hanneke met d'rn Ezel' mogen ontvangen van jeugdprins Sven d'n Urste. Dit is de hoogste onderscheiding van de JJ en wordt jaarlijks door de Stichting Jeugd- en Jongerenkarnaval Vught toegekend aan een vereniging, persoon of organisatie uit dankbaarheid voor activiteiten ontplooid ten dienste van de Vughtse Jeugd.In een mooie toespraak aan de voorzitter ""meneer Harry"" onderstreepte Jeugdprins Sven d'n Urste de onderscheiding door het benoemen van  o.a.

Volledige uitslag coopertest 2013

Afgelopen weekend vond de inhaalmogelijkheid voor de coopertest bij de recreanten plaats.
Pelle Stoffelen, Wies Parée en Sylvie Theijssen maakten goede gebruik van deze mogelijkheid en zetten goede verbeteringen neer.

De uitslag van 2013 is nu als volgt:

Persoonlijk record voor Max en Simone op NJK

"Afgelopen weekend (1 t/m 3 februari 2013) werden de Nederlandse Junioren Kampioenschappen gehouden. Namens de dommelbaarzen namen Max Peters en Simone van de Wolfshaar deel. Beide zwemmers wisten een persoonlijk record te verbeteren op de 50m vrije slag. Max zwom naar een tijd van 27,93 (32e plaats) en Simone naar een tijd van 29,95 (28e plaats). Voor Simone betekende dit tevens een verbetering van haar clubrecord. De 100m vrije slag bracht helaas minder succes.