You are here

February 2014

Speedo jaargangwedstrijden dag 1

"

Zaterdag 22 februari was de eerste dag van de speedojaargangfinales in Leiden. Anne en Pieter zijn naar Leiden afgereisd om te strijden tegen en met de beste minioren van Nederland. 

 

Na een lange reis, inzwemmen en wachten op het hun programma mocht Pieter als eerste
Dommelbaars aan de start komen op de 100m schoolslag. Na een mooie race waarin hij netjes en hard heeft gezwommen tikte hij aan in een tijd van 1.44.55, dit is een verbetering van zijn pr met bijna 2 seconde. Deze tijd is goed voor een 12e plaats.

Uitslag competitie deel 4 (Oss)

"

Deresultaten mochten er weer zijn 

Uitslag

Statistiek

"

Clubkampioenschappen

"

Zo, daar hebben we even op moeten wachten maar hier zijn ze dan: de uitslagen bij van de Clubkampioenschappen. Zoals al eerder via de mail aangegeven. Dit zijn geen officiële uitslagen. Gezwommen PR's tellen helaas niet mee.

Uitslag dag 1

Wedstrijdstatistiek dag 1

Uitslag dag 2

Wedstrijdstatistiek dag 2

 

4 minioren naar Speedo jaargangwedstrijden Leiden

"

Op zaterdag 22 en zondag 23 februari verschijnen 4 minioren zwemmers van de Dommelbaarzen aan de start bij de Speedo jaargangfinales in Leiden. Tijdens deze wedstrijden zullen per categorie en afstand de beste 18 ingeschreven zwemmers aan de start verschijnen. Alle minioren in Nederland kunnen zich hier voor inschrijven dus als je hier mag starten hoor je bij de beste van Nederland.

 

Dit jaar heeft zwemvereniging De Dommelbaarzen 4 starts tijdens deze wedstrijden.

 

Wedstrijden 2e deel seizoen 2013-2014

" Aangezien er bij de 4e competitiewedstrijd door iedereen goed is gezwommen, valt het niet te verwachten dat er door de Dommelbaarzen een vijfde ronde (degradatie/promotieduel) gezwommen hoeft te worden. Ook zijn de clubkampioenschappen inmiddels al weer achter de rug. Dit betekent niet dat het seizoen al weer is afgelopen. Voor menig zwemmer staan er nog grote individuele belangen op het spel.

 

Succesvol NJK Simone

"

In het weekend van 31 januari tot 2 februari was het NJK weer in Amsterdam. Ditmaal mocht Simone van de Wolfshaar hieraan meedoen op de 50 en 100m vrij.


Vrijdagmiddag stond de 50 vrij op het programma. Na eindelijk een plekje te hebben gevonden op de parkeerplaats ging ik naar binnen en ging ik vervolgens inzwemmen in het inzwembad. Om 6 uur was ik aan de beurt. Ik zwom in de een-na-laatste serie met een tijd van 28,75 net boven mijn PR van 28,62. Hierbij werd ik 18de.