You are here

March 2014

Algemene Leden Vergadering 2014

In dit artikel vind u meer informatie over aankomende algemene leden vergadering. 

Welkom

Wedstrijdgroep Dommelbaarzen

Welkom op de site van VZ&PV de Dommelbaarzen. De Dommelbaarzen is de Vughtse zwemvereniging die zich breed inzet voor de zwemsport in Vught, van zwemles bij het abc/diploma zwemmen tot het snelle wedstrijdzwemmen, zwemmen is voor iedereen! De Dommelbaarzen biedt daarom diverse mogelijkheden om te zwemmen. Zo kun je Leren zwemmen bij ABC en dit verder uitbreiden bij Recreatief. Voor de mensen die graag willen blijven Bewegen zijn er de afdelingen Trimzwemmen, Zwemmen op medisch advies en Zwemmen voor mensen met een beperking. Zoek je nog een uitdaging in de zwemsport? Dan heeft de Dommelbaarzen een Wedstrijdzwemmen en een Master afdeling.

Trimzwemmen

Doelstelling: Conditie verbeteren in een gezellige sfeer.

Zwemmen op medisch advies

Zwemmen Op Medisch Advies is bedoeld voor mensen die lichamelijk actief willen worden en blijven. Zowel met een medische indicatie als zonder. Met bewegingsoefeningen die op de groep zijn afgestemd zorgt de trainer dat alle spieren worden geactiveerd.

Zwemmen voor mensen met een beperking

Doelstelling: Op verantwoorde manier het water ervaren voor personen met een lichamelijke of geestelijke beperking.
Lestijden: vr. 14:00-15:00u.

Recreatief

Wij bieden je als je C-diploma hebt gehaald de mogelijkheid om op zaterdag van 15:30 tot 17:45 uur in zwembad ouwerkerk op een sportieve manier bezig te zijn met zwemmen als sport. Je kan het ook zien als een logisch vervolg op het behalen van de zwemdiploma’s A, B en C. Je hebt de mogelijkheid om op speelse wijze zwemvaardigheidsdiploma’s te halen, je conditie te verbeteren en een paar keer per jaar mee te doen aan recreatieve wedstrijden.

Wedstrijdzwemmen

Doelstelling:
Prestatiegericht deelnemen aan verenigingscompetitie en andere wedstrijden.
De Dommelbaarzen heeft een goede reputatie als het gaat om wedstrijdzwemmen.

Openwater zwemmen

Elke zomer trainen de Dommelbaarzen in de IJzeren Man. Op de link Open Water zwemmen kun je meer informatie hierover vinden.

De trainingen zullen medio mei/juni starten vanuit ons eigen clubgebouw. Daarbij zal onder begeleiding getraind worden in de IJzeren Man. Indien er nog binnen getraind, zal dit beperkt zijn tot een à twee extra trainingen in de week. Wanneer het binnenseizoen is afgelopen, zal er drie keer (ma, wo en do) getraind worden.

De precieze data zal door de de open watercommissie in het voorjaar nader worden bepaald en via deze website worden medegedeeld.

Masters

Trainingen

We trainen iedere maandag van 20:00 – 21:00 en zaterdag van 17:45 – 18:45 in zwembad Ouwerkerk. Kom eens kijken en spreek een trainer (maandag) of een zwemmer aan.

 

Sporten

In de stroming "Sporten" bij de dommelbaarzen vindt u een gezonde combinatie van prestatie en gezelligheid. 

Pages

Error | Dommelbaarzen

Error

Error message

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/gring0/domains/dommelbaarzen.com/public_html/includes/common.inc:2755) in drupal_send_headers() (line 1486 of /home/gring0/domains/dommelbaarzen.com/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • PDOException: SQLSTATE[HY000]: General error: 2006 MySQL server has gone away: SELECT 1 AS expression FROM {variable} variable WHERE ( (name = :db_condition_placeholder_0) ); Array ( [:db_condition_placeholder_0] => cron_last ) in variable_set() (line 1245 of /home/gring0/domains/dommelbaarzen.com/public_html/includes/bootstrap.inc).
The website encountered an unexpected error. Please try again later.

Uncaught exception thrown in shutdown function.

PDOException: SQLSTATE[HY000]: General error: 2006 MySQL server has gone away: DELETE FROM {semaphore} WHERE (value = :db_condition_placeholder_0) ; Array ( [:db_condition_placeholder_0] => 19836808665b5187f2142041.79727154 ) in lock_release_all() (line 269 of /home/gring0/domains/dommelbaarzen.com/public_html/includes/lock.inc).