You are here

November 2014

Minioren Clubmeet Zuid (Brabant)

Verslag Minioren Clubmeet Zuid (Brabant)

Op zondag 23 november 2014 vond de Minioren Clubmeet Zuid (Brabant) plaats in zwembad De Stok in Roosendaal. 14 teams afkomstig van 11 verenigingen streden om de snelste tijd.

De Dommelbaarzen had dit jaar voldoende talentvolle minioren om mee te doen. Onder leiding van trainer Nancy van de Ven en met hulp van Ramon Pleijers, Anthony Theunissen, Ludo Servais en Eugenie van Lieshout ging het 15-koppige team van start.

2e Competitiewedstrijd te Cuijk

Net zoals de eerste competitiewedstrijd ging de tweede ook goed. Er zijn veel PR's gezwommen en ook een aantal limieten. De uitslagen zijn hier te vinden.

De Piramide wint Vakgarage Vught Schoolzwemtoernooi

Bassischool de Piramide is er in geslaagd de 6 jaar durende overwinningsreeks van De Lichtstraat te doorbreken! Er voltrok zich het afgelopen weekend weer een zinderende strijd tussen 7 basisscholen in het zwembad van Laco Sportcentrum Ouwerkerk. De organisatie bestaande uit John Kerkhoff en Niels Wisse blikt tevreden terug. Het was mooi om de sportieve strijd te zien tussen de groepen 3, 4,en 5 op zaterdag en de groepen 6, 7, en 8 op zondag. Totaal waren er 214 deelnemers verspreid over 2 middagen. Mevrouw Heijboer, wethouder WMO, zorg, welzijn, gezondheid en sport, verzorgde de officiële opening op zaterdag en reikte de Van Der Ham wisselbeker uit aan de leerlingen van de Piramide op zondag. Met een nipt verschil van uiteindelijk 10,02 seconden na alle afstanden wist De Piramide de eerste plaats van zaterdag te consolideren.

Ikzwem

De Ikzwem groep is de schakel tussen ABC- en wedstrijd-zwemmen. Een van de eisen om mee te doen aan deze groep is dus ook "in het bezit zijn van een C-diploma" of een uitnodiging tijdens het schoolzwemkampioenschappen.