You are here

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur.

"

Nog 1 week en we gaan weer binnen trainen. De eerste training is op 06 september op de gewone tijd. De trainingstijden zijn niet gewijzigd.

Afgelopen seizoen hebben we het als ploeg heel erg goed gedaan.
Dit schept wel verwachtingen voor het komend seizoen.

Afgelopen seizoen hebben we het als ploeg heel erg goed gedaan.
Dit schept wel verwachtingen voor het komend seizoen.

Wij zijn er van overtuigd dat we met onze ploeg De Dommelbaarzen in staat moeten zijn om vele ploegen uit de B-competitie te verslaan en laten we er dan ook alles aan doen om met zijn allen aan het eind van seizoen 2010 - 2011 te kunnen zeggen :""Wij zijn KAMPIOEN van de C-competitie en promoveren naar de B-competitie"".

De speedo groep is weer in opbouw en we hopen dan ook tijdens deze wedstrijden veel medailles mee naar Vught te kunnen nemen.

  • Wie van onze speedo talenten gaan er naar de Brabantse speedofinales of zelfs naar de landelijke speedo finales?
  • Hoe groot wordt onze ploeg op de Brabantse Sprint kampioenschappen (BSK) - Brabantse winter kampioenschappen (BWK) en Brabantse zomerkampioenschappen (BZK) ?

Wij gaan er van uit dat we veel kampioenen en talenten bij de Dommelbaarzen hebben dus ook dit jaar werken we er weer aan om de ploeg weer te vergroten ten opzichte van vorig jaar.

  • Hoe zal het met deelname aan de Nederlandse jeugdkampioenschappen en de Open Nederlandse kampioenschappen dit seizoen gaan?

Afgelopen jaar hadden we een deelnemer voor de NJK maar er zijn meerdere zwemmers met de ambitie om zowel aan de NJK als aan de NK deel te mogen nemen.


Uiteraard gaan we er aan werken om dit te verwezenlijken.

Allemaal heel uitdagende wensen die we met zijn allen zeker kunnen bereiken.

Uiteraard moeten we dit met zijn allen (zwemmers, trainers, coaches, Technische commissie, Officials en bestuur) samen moeten doen maar er ook zeker voor moeten zorgen dat zwemmen leuk en gezellig is en blijft!

We zullen vanaf de eerste training (oke misschien de tweede) direct hard moeten werken. De eerste competitie wedstrijd is al op 03 oktober en de eerste speedowedstrijd al op 10 oktober. We hebben dus maar 1 maand om ons voor te bereiden.

Gelukkig hebben heel veel zwemmers mee gedaan aan de open water trainingen en wedstrijden dus die zijn in ieder geval nog goed getraind. Het moet dus lukken om de eerste wedstrijden goed af te sluiten.

Blijft de site www.dommelbaarzen.com volgen. Deze gaan we meer en meer gebruiken om jullie van alle noodzakelijke en ook leuke informatie te voorzien.

Zijn er vragen, wensen, opmerkingen, schroom niet maar ga ermee naar je trainer.

 

Iedereen een heel fijn, gezellig en succesvol seizoen gewenst.

 

Alex Engels (hoofdtrainer)

"