You are here

Sponsoren en vrijwilligers IJzeren Man Zwemrace bedankt

Beste sponsoren en vrijwilligers,

Zondag jl. vond alweer de vierde editie van de IJzeren Man Zwemrace plaats. We kunnen samen terugkijken op een zeer geslaagd evenement.

Opnieuw hebben wij een recordaantal starts behaald. Dit jaar hebben liefst 690 starts plaatsgevonden. Een prachtig aantal temeer omdat de omstandigheden ditmaal ronduit zwaar waren.

De watertemperatuur was met 17,5 graden koud en ook het weer was ons met enkele regenbuien niet goed gezind. Desalniettemin ziet het ernaar uit dat ons evenement opnieuw de grootste openwaterwedstrijd van Nederland is.

Daarnaast is onze vereniging business-partner van Swim To Fight Cancer, het evenement dat op 14 september a.s. gaat plaatsvinden in ’s-Hertogenbosch en dat als doel heeft om geld in te zamelen voor Fight Cancer.

Deze stichting steunt onderzoek rondom kanker. Het was mooi om te zien dat wij veel deelnemers in de afgelopen weken hebben mogen begeleiden om betere zwemmers te worden.

Als gevolg daarvan hebben ook veel zogeheten ‘Fighters’ deelgenomen aan ons evenement. Van zowel deze Fighters als de overige deelnemers hebben wij veel positieve reacties ontvangen.

Het zijn prachtige resultaten waar wij als organisatie trots op zijn. Tegelijkertijd weten wij dat wij zo’n evenement nooit kunnen opzetten zonder de hulp van jullie. 

De vele vrijwilligers, die zonder tegenprestatie veel tijd willen steken in de voorbereiding of uitvoering van het evenement, en de sponsoren die ons evenement in financiële zin of in natura steunen.

Wij zijn jullie dan ook echt dankbaar, want samen hebben we wat moois neergezet.

Ten slotte verheugd het ons te melden dat wij komend jaar de vijfde editie van IJzeren Man Zwemrace willen organiseren. Wij hopen dat jullie ons hierbij opnieuw willen helpen.

Bedankt voor de fijne samenwerking en tot de volgende editie

Met vriendelijke groet,

Openwatercommissie VZ&PV De Dommelbaarzen