You are here

Start trainingen na ondertekening nieuwe overeenkomst met Laco

De Dommelbaarzen blijven in Vught zwemmen. De onderhandelingen met Laco waren lang en moeizaam. Uiteindelijk is het laatste voorstel voorgelegd aan de ingelaste ledenvergadering van de zwemvereniging en die is hiermee akkoord gegaan. Er is tenslotte maar 1 wedstrijdbad in Vught.

De bestuursleden die zich hiervoor erg hebben ingespannen kregen het volle vertrouwen van de leden waarna ook de laatste puntjes uit het contract zijn vastgesteld en de overeenkomst op 28 augustus definitief ondertekend is.

De club drijft al die jaren volledig op de inzet van vele vrijwilligers. Gelukkig staan er steeds weer zwemmers en ouders op die taken hebben op zich nemen en samen heel veel werk verzetten. Zo kan er op een actieve, gezellige en veilige manier gezwommen worden in alle Vughtse wateren. Het is fantastisch om te zien dat alle zwemmers en vrijwilligers op die manier met de club verbonden blijven.

Het afgelopen jaar waren veel leden bezorgd of de Dommelbaarzen wel kon blijven bestaan. Nu er  groen licht is gaan alle 7 afdelingen weer vol aan de bak. Van de eerste spetterlessen tot mooie sportieve prestaties en prettig bewegen om het lijf soepel te houden. We blijven dus ook na 46 jaar zeggen: zwemmen in Vught doe je bij de Dommelbaarzen!

De Dommelbaarzen is klaar voor het nieuwe seizoen. Na een turbulent  jaar kijkt iedereen weer naar de toekomst waarin nieuwe zwemmers en vrijwilligers weer volop verwelkomd worden

Met ingang van maandag 31 augustus starten de trainingen weer.

Het volledige trainingsschema voor het komend seizoen wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.