You are here

Schoolzwemtoernooi 2015

Het weekend van 21 en 22 november organiseert zwemvereniging De Dommelbaarzen de 35e editie van het Vakgarage Vught Schoolzwemtoernooi. We rekenen op deelname van minimaal 7 basisscholen uit de gemeente Vught.

In totaal zullen rond de 300 zwemmers van de groepen 3 t/m 8 deelnemen!  

De kinderen kunnen kiezen uit de 25 meter (1 baan) schoolslag, rugslag of borstcrawl. Naast deze individuele nummers worden er estafettes gezwommen, met als slotstuk een spectaculaire vlottenrace.

Voor de wedstrijd zwemmers een leuk evenement om eens met schoolgenoten te zwemmen. Voor degene die nog geen wedstrijden hebben gezwommen een spetterende en informele kennismaking met de zwemsport.

De top drie van het kampioenschap komt in aanmerking voor afvaardiging naar het provinciaal kampioenschap. De afgelopen jaren is daar zeer goed gepresteerd, met zelfs hoge klasseringen in de landelijke finale.

Toeschouwers zijn uiteraard van harte welkom in Sportcentrum Ouwerkerk.

Het Vakgarage Vught Schoolzwemtoernooi vindt plaats op zaterdag 21 november (zwembad open om 15.30 u) voor de groepen 3 t/m 5 en op zondag 22 november (zwembad open om 14.00 u) voor de groepen 6 t/m 8.

Ga voor de winnaar van vorig jaar naar deze link :  http://www.dommelbaarzen.com/Schoolzwemtoernooi 2014 Uitslag