You are here

Clubkampioenschappen 2016

Beste Leden,
 
 
Sinds jaar en dag een van de sportieve hoogtepunten van het jaar is de Clubkampioenschappen. In tegenstelling tot eerder berichten worden deze gehouden op
 
ZATERDAG 27 februari in zwembad Ouwerkerk. 15.30-18.45
 
Het programma bestaat uit 50 meters (alle slagen) aangevuld met de sinds vorig jaar traditionele familie estafette van 75 meter vrije slag. 
 
Deelname is verplicht voor de wedstrijdzwemmers en staat verder open voor alle leden. De familie estafette staat open voor teams van drie waarvan er minimaal één lid is van de club. 
 
Recreanten en masters kunnen zich inschrijven voor de programmanummers door het sturen van een mail aan Wedstrijd@dommelbaarzen.com. Inschrijvingen moeten in verband met de indelingen binnen zijn voor dinsdag 23 februari. Recreanten en Masters doen mee voor eigen prijzen.
 
Aan het eind van de wedstrijd zullen naast de bekers en medailles voor de wedstrijd zelf ook de sprintschalen, de schoolslagbeker, de overall clubkampioensbeker, de Dommelbaars van het jaar worden uitgereikt. Tevens zal er een nieuwe beker ten doop worden gehouden. Komt dus allen. 
 
Het zal tevens de eerste wedstrijd zijn waar de wedstrijdgroep aantreedt in het nieuwe clubtenue, wat die dag ook gepresenteerd wordt. Dit clubtenue is gesponsord door Henkelman Vacuüm machines. 
 
Komt dus allemaal meedoen, kijken/aanmoedigen of gewoon lekker hangen met je clubgenoten. 
 
Tot 27 februari.
 
VZ en PV de Dommelbaarzen,
Afdeling Sport,
Freek Peters.