You are here

Clubkampioenschappen Dommelbaarzen 100% nieuwe persoonlijke records

Vught, 25 maart 2017; Tijdens een zon overgoten dag besloten alle zwemmers van de Dommelbaarzen dat een middag de krachten meten met elkaar een veel betere optie was dan buiten chillen in de zon. De tijd was weer gekomen voor de jaarlijkse Dommelbaarzen Clubkampioenschappen. Eens per jaar wagen alle zwemkanonnen een ferme duik om te ondervinden wie nu echt de koning en koningin zijn.
 
Van enthousiaste en gespannen gezichtjes bij de allerjongste tot op het bot gedreven senioren die zo hard gingen dat Laco tijdelijk tot golfslagbad kon worden benoemd. De hele club was er als een grote baarzenfamilie. Traditiegetrouw vond als slotstuk de befaamde familie estafette plaats. Een van de mooiste onderdelen omdat het fanatisme per gezin heel duidelijk zichtbaar werd.
 
Na een top middag sloten we af met heerlijke worstenbroodjes en soep met dank aan onze hoofdsponsor Henkelman B.V. voor al uw vacuüm equipment. We zijn Henkelman B.V, niet alleen dankbaar voor de verzorging van de inwendige mens, maar zeker ook voor onze schitterende clubkleding, iedereen stond er weer als een plaatje bij.
 
Het natellen, optellen en ranken van alle zwemmers leek wel uren te duren en nadat het geduld danig op de proef was gesteld, kwam het verlossende woord. Al deze kanjers hebben een top prestatie neergezet. De hoeveelheid clean weeps van vorige week werd duidelijk overtroffen (zelfs een 100% score dit jaar). Yfke Westerburger bij de dames en Ruben Jonker bij de heren werden tot talenten van het jaar gekroond.
 
Wat een fantastische dag die nog lang door zal spelen aan menig eettafel om de tactiek voor volgend jaar alvast door te spreken om de familie Peters in 2018 van hun troon te stoten.
 
Dankzij de super organisatie, de vele vrijwilligers en het onmisbare publiek was dit weer een zeer geslaagde dag.